Corona-info

Hier vindt u de recentste informatie over het corona-virus en hoe u zich het best kunt beschermen.

Hierbij is het uitermate belangrijk om de richtlijnen en de verplichtingen van de overheid op te volgen. De informatie hieronder moet als bijkomend en verduidelijkend worden beschouwd.

Hoop, nog vóór het vaccin ?

(20/05/2020)

Uit studie blijkt dat 34 % was al immuun was voor de pandemie. 8% zou ze nu bijkomend in de pandemie verworven hebben. Dit is bijna groepsimmuniteit.

Lees meer ...

Anti-virus: een virusremmer die de multiplicatie sterk afremt

Lees meer ...

Biologicals perken de overdreven reactie van het immuumsysteem in door de cascade aan ontstekingsfactoren te onderdrukken

Lees meer ...

Gebruik en onderhoud van mondmaskers

(02/05/2020)

Nu we een nieuwe fase ingaan in de Corona-crisis en iedereen op één of andere manier mondmaskers zal dragen, hier 2 documenten met richtlijnen hoe ze te gebruiken en te onderhouden.

Wat als u boodschappen doet of pakjes aanneemt ?

(19/03/2020)

Nadat u boodschappen heeft gedaan, bij thuiskomst: handen en gezicht wassen, dan alle boodschappen 6 u in quarantaine plaatsen. Na het uitpakken opnieuw handen en gezicht wassen. Het Coronavirus Covid-19 overleeft 3 u op verpakkingen in een droge omgeving en overleeft 6 u in een vochtige omgeving. Laat uw boodschappen 12 tot 24 uur onaangeraakt staan bij thuiskomst en pak ze dan pas uit!

Ook na in ontvangstname van de pakjes onmiddellijk gezicht en handen wassen, pakjes 6 u in quarantaine plaatsen. Na het openen van de pakjes, verpakkingen onmiddellijk weggooien en terug handen en gezicht wassen.

Zorg goed voor elkaar, "blijf in je kot", maar hou het virus buiten !

Hoe herken ik Covid-19 ten opzichte van andere ziektes?

(17/03/2020)

CoVid-19 vergeleken met andere aandoeningen